Nieuwe app van Radio Maria Nederland



De app van Radio Maria Nederland, voor smartphone en tablet, is flink vernieuwd. Natuurlijk blijft live radio luisteren het belangrijkst. Maar de vernieuwde app biedt daarnaast een heuse audiotheek. Het maakt de rijkdom aan uitzendingen die Radio Maria te bieden heeft nóg toegankelijker voor iedereen.

Dé blikvanger van de app is zonder twijfel de audiotheek. De audiotheek is de opvolger van uitzending gemist met als belangrijkste toevoeging de uitgebreide zoekfunctie. Radio Maria Nederland biedt inmiddels ruim 4000 audiobestanden aan en deze zijn in de vernieuwde app doorzoekbaar op datum, spreker, programma of door in het zoekvenster een zoekterm in te typen. Daarnaast creëert de redactie dossiers en series om het geheel nog overzichtelijker te maken. De audiotheek is naast de app ook via de website van Radio Maria te gebruiken via www.radiomaria.nl/audiotheek.

Direct contact met de luisteraar is onderdeel van het charisma van Radio Maria. Door de nieuwsberichten die verschijnen in de app blijft de luisteraar op de hoogte van wat er gebeurt bij de radio. Ook kan de gebruiker heel gemakkelijk een berichtje sturen aan Radio Maria. Onder het kopje contact kan een gebedsintentie doorgegeven worden, een bericht naar de receptie of naar de live studio worden gestuurd.

De app is gratis beschikbaar voor iOS en Android. De downloadlinks en overige informatie is te vinden op www.radiomaria.nl/app.